Van harte welkom

Van harte welkom op mijn gedichtenblog. U mag de gedichten ongewijzigd gebruiken met vermelding van mijn naam. Voor het verzorgen van een lezing met voordrachten kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Er is ook een volledig programma voor Kerst en Pasen.
Nieuwsberichten en recensies van mijn boeken: http://www.bestelmijnboek.com/auteur-coby-poelman/ Ook is er een interview te beluisteren, https://soundcloud.com/user-671424345/interview-coby-poelman-duisterwinkel-10-07-2017

vrijdag 14 juni 2019

Zo gezellig in DokkumWe komen regelmatig in Dokkum omdat het daar altijd zo gezellig is. Gisteren liepen we langs de Evangelische boekhandel en ik zag in de etalage meteen mijn boek.
Natuurlijk wilde ik een foto maken maar mijn man vond dat ik dat even in de winkel moest vragen. Hij zou wel even zo lang buiten wachten.
Goed, ik naar binnen en zie daar bij de kinderboeken ook mijn boekje liggen. Gewacht tot de klant geholpen was en gevraagd of ik wel een foto mocht maken van de etalage omdat mijn boek er zo mooi in stond. De medewerksters helemaal enthousiast dat ze een schrijfster in de winkel hadden, wilden van mij een foto maken met mijn boek om op Facebook te zetten als ik dat goed vond. Haar gekamd voor de spiegel achter in de zaak, jas uit, boek in de hand en dit was het resultaat. Zo leuk!
Toen ik daarna nog een foto van de etalage maakte zag ik mijn man rustig op een bankje een stukje verderop, een brede grijns op zijn gezicht. Hij had al in de gaten dat het daar binnen heel gezellig was.

Coby Poelman - Duisterwinkel

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk Coby. Wat kun je en mag je dan trots zijn.
  Je eigen boekje in een etalage, geweldig.

  Wat sta je leuk op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je spontane reactie Hilly, ja dit was zo verrassend, de foto die ze van mij gemaakt hebben is ook heel kleurrijk vanwege de mooie achtergrond van de etalage en je ziet het boek ook daar weer helemaal rechts in de etalage terug.

   Verwijderen