Van harte welkom

Van harte welkom op mijn gedichtenblog. U mag de gedichten ongewijzigd gebruiken met vermelding van mijn naam. Voor het verzorgen van een lezing met voordrachten kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Er is ook een volledig programma voor Kerst en Pasen.
Nieuwsberichten en recensies van mijn boeken: http://www.bestelmijnboek.com/auteur-coby-poelman/ Ook is er een interview te beluisteren, https://soundcloud.com/user-671424345/interview-coby-poelman-duisterwinkel-10-07-2017

zaterdag 6 juni 2020

Update van "Mijn Bijbels ABC"


Deze maand is het een jaar geleden dat mijn kinderboekje "Mijn Bijbels ABC van Adam tot Zegen" verscheen. Het is fijn om te mogen melden dat het boek goed verkoopt. Het wordt vaak als kraamcadeau of doopgeschenk gegeven. Ook opa's en oma's kopen het voor hun kleinkinderen om uit voor te lezen. Omdat het boek op rijm geschreven is kunnen kinderen de teksten gemakkelijk onthouden en kennen ze die snel uit hun hoofd. Zo leren ze op een speelse manier over de Bijbelse thema's, personen en begrippen. Graag deel ik een kort filmpje om te laten zien hoe het boek eruit ziet.
Het boek is in iedere christelijke boekhandel te koop of te bestellen en kost 12,99.

4 opmerkingen:

 1. Het is een prachtig boekje.
  Ik heb dit boekje destijds gegeven voor bij de doop.
  Misschien weet je dat nog wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Hilly voor je mooie reactie! Ja ik weet het nog heel goed dat je dit boekje als doopgeschenk hebt gegeven. Heel fijn!

   Verwijderen
 2. Wat leuk Coby, en ja op rijm... dat blijft hangen. Ik zal het onthouden voor als er weer eens een kleintje in de familie jarig is. Leuke titel ook!

  BeantwoordenVerwijderen