Van harte welkom

Van harte welkom op mijn gedichtenblog. U mag de gedichten ongewijzigd gebruiken met vermelding van mijn naam. Voor het verzorgen van een lezing met voordrachten of een workshop kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Er is ook een volledig programma voor Kerst en Pasen.
Mijn boeken zijn verkrijgbaar bij de boekhandel, bol.com, www.bestelmijnboek.nl https://boekentips.com/boek/9200000018282885/geloofsvreugde Voordrachten zijn te beluisteren op https://www.luistergedichten.nl/index.php/component/comprofiler/userprofile/905-poelman
Iedere maandagmiddag rond 16.15 uur draag ik voor in een radioprogramma op http://www.radiowesterkwartier.com
Dit wordt herhaald op dinsdagmorgen rond 10.15 uur. Ook is er een interview te beluisteren, https://soundcloud.com/user-671424345/interview-coby-poelman-duisterwinkel-10-07-2017

maandag 4 januari 2016

De winnaar van de give-away is bekend

Van alle lezers van Marja's blog http://frisse-kijk.blogspot.nl/2015/12/gedichten-en-granaatjes.html die een reactie achterlieten heb ik de naam op een briefje geschreven en de naam van Marja zelf er ook aan toegevoegd, alle briefjes in een hoed gestopt, geschud en met ogen dicht een briefje uit de hoed gepakt. Op dat briefje stond de naam Lineke.
Ik weet niet wie Lineke is en hoe ze van achternaam heet. Wil Lineke even een mailtje sturen met haar adres, dan stuur ik de give-away naar haar toe. Van harte gefeliciteerd Lineke!

2 opmerkingen:

  1. http://kostbaar-en-geliefd.blogspot.nl/ Dit ben ik Cobi. En dankjewel voor je boekje ik ben heel benieuwd....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, dan heb ik laatst nog op je blog over Bonhoeffer gereageerd. Leuk dat ik nu weet wie je bent. Je pakje is onderweg. Veel plezier er mee.

    BeantwoordenVerwijderen