Van harte welkom

Van harte welkom op mijn gedichtenblog. U mag de gedichten ongewijzigd gebruiken met vermelding van mijn naam. Voor het verzorgen van een lezing met voordrachten kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Er is ook een volledig programma voor Kerst en Pasen.
Nieuwsberichten en recensies van mijn boeken: http://www.bestelmijnboek.com/auteur-coby-poelman/ Ook is er een interview te beluisteren, https://soundcloud.com/user-671424345/interview-coby-poelman-duisterwinkel-10-07-2017

zaterdag 24 augustus 2013

Strijklicht van violen
De gedichten die bij de hier genoemde boeken zijn geschreven (voor 30 juni 2013) zijn nu gebundeld in het boek "Strijklicht van violen", poëzie bij kunst en literatuur.
In dit boek zijn 40 boekgedichten opgenomen.
Verder staan er o.a. gedichten in over kunstwerken van Anco Wigboldus, Reinier van den Berg, Martinus van Andringa, Arie Torcqué, Mies Deinum, Jan Altink, Sjoke Wassenaar en Wouter Bakkenes. Van deze kunstenaars zijn in het boek kleurenfoto's opgenomen.
Bij andere kunstwerken zijn geen kleurenfoto's opgenomen, (het boek zou te duur worden) maar sommige kunstwerken (die van Marius van Dokkum b.v.) zijn zo bekend dat je de kunstwerken tijdens het lezen zult herkennen.
Op mijn blogs staan de foto's wel bij de gedichten.

Zie voor een preview http://bestelmijnboek.nl/vm-cat/nieuw/strijklicht-van-violen-detail

Zie voor een review  http://www.bol.com/nl/p/strijklicht-van-violen/9200000019420734/

Coby Poelman - Duisterwinkel

2 opmerkingen:

 1. Wat zal dat een prachtige kunstzinnige bundel zijn Coby.
  Ik heb de preview bekeken, geweldig!

  Dat velen ervan mogen genieten!

  Een dichterlijke groet,
  Hilly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hilly, wat een fantastische reactie! Je maakt me blij!
  Heel hartelijk dank, wat leuk dat je de preview bent gaan bekijken. Ik heb al meer hele leuke reacties gehad. Dat is erg fijn.

  Een hartelijke dichterlijke groet terug,
  Coby

  BeantwoordenVerwijderen