Van harte welkom

Van harte welkom op mijn gedichtenblog. U mag de gedichten ongewijzigd gebruiken met vermelding van mijn naam. Voor het verzorgen van een lezing met voordrachten kunt u contact opnemen via cobytjeert@live.nl Er is ook een volledig programma voor Kerst en Pasen.
Nieuwsberichten en recensies van mijn boeken: http://www.bestelmijnboek.com/auteur-coby-poelman/ Ook is er een interview te beluisteren, https://soundcloud.com/user-671424345/interview-coby-poelman-duisterwinkel-10-07-2017

donderdag 26 september 2019

In de Waarheidsvriend en Eilandennieuws

(Als u op de foto klikt is het duidelijk leesbaar.)
Soms word je zomaar verrast. Zondagmorgen 15 september bij het koffiedrinken na de kerk was het eerste wat een gemeentelid tegen me zei: "Je staat in de Waarheidsvriend! Een aankondiging van je boek, met een tekstje uit het boek erbij over de L van Lazarus." Ik had net een hap van mijn koek genomen en stond letterlijk met mijn mond vol... toen de hap weg was kon ik mijn verblufte reactie uiten. Wat een verrassing! Ik ken het tijdschrift en weet dat het in onze gemeente veel gelezen wordt. Als iemand hem uit heeft legt die hem op de leestafel bij de ingang van de kerk zodat een ander er ook nog van genieten kan. Graag deel ik hier een foto van het deel van de bladzijde waarop de aankondiging te zien is. Een tijdje geleden zag ik ook al een aankondiging van mijn boek in eilandennieuws. Erg leuk!

https://www.eilandennieuws.nl/reader/2253/84471/voor-jou-gelezen-van-adam-tot-zegen-dierenvriendschappen-en-een-herinneringsboek

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk voor je en ik denk dat ik het ga aanschaffen lijkt me erg leuk voor mijn 5 jarigen kleinkinderen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te lezen Emma, ik krijg veel mooie reacties op het boek. Onlangs nog van een predikant. Het wordt ook veel gekocht als kraamcadeau en doopgeschenk. Voor 5 jarigen heel leuk! Dank voor je mooie reactie!

    BeantwoordenVerwijderen